Sex verhaal : Mijn vorige Duitse lerares

sex verhaal hete duitse lerares

Een geil sex verhaal. Vroeger was ik elk jaar gewoon weg van school en genoot ik al van een baan waarin ik niet heel veel verdiende. Dus ik kon al voor mijn eigen niveau betalen. Ik ging elke 14 dagen uit met goede vrienden.

Op een dag keer kreeg een van mijn vrienden kaartjes voor een kinky bijeenkomst , waar we alle 4 graag heen wilden. Ik heb mijn ogen uitgekeken toen er overal werd geneukt. Ik ontdekte mensen met verschillend sexspeelgoed en spelletjes in al hun gaten. Onmiddellijk viel mijn oog op een vrouw die in al haar gaten was gevuld door drie jongens en tot mijn grote verrassing was het mijn oude Duitse lerares die enorme bustes een mooie ronde kont had samen met een lekker glad poesje.

Ik zag haar worden genomen en nam de beslissing om snel naar de club te lopen. Ik zat een kwartier lang in de nachtclub toen ik mijn oude leraar in de nachtclub zag verschijnen, ze heeft me nog niet gezien en daarom liep ik naar haar toe en ze was heel brutaal dus instructeur je bent gewoon goed.

sex verhaal lerares
mijn lerares

Ik kneep even in haar kont. Dus dat voelt uitstekend als instructeur, ik zou daar ook graag tegenaan lopen. Ze keek naar mij met een felrood hoofd en ze vroeg me wat ik hier precies deed. Ik zei dat ik een kaartje had gekregen en dat ze zich niet hoefde te schamen. en dat we hier allemaal dat we hier allemaal voor hetzelfde kwamen, ze moest lachen en zei dat ik gelijk had.

Toen de nacht voorbijging, ging ik weer achter haar aan en vroeg of ze met me mee naar huis wilde. Ze lachte en ze zou absoluut niets willen dat je ouders niet goed vonden.

Toen begon ons sex verhaal. Ik zei haar dat ik al een eigen huis had waar ik persoonlijk zou kunnen genieten . Ze keek me aan en zei dat ze dat wilde. En zo ging ze naar mijn woning. Toen wij bij mij thuis kwamen , vroeg ik haar of ze eerst een douche wilde.

En 5 minuten later zaten we met elkaar in het bad. Waarin we genoten van elkaars lichamen. Ik ging op mijn knieën zitten om haar te likken. Ze zei me dat ze moest plassen. Waarop ik zei dat ze dat gewoon kon doen terwijl ik haar befte.

sex verhaal over oud lerares

Ze begon te grijnzen en zei dat ze het zou willen en begon meteen in mijn mond te pissen. Het smaakte uitstekend, licht zoutig. Niet veel later waren we verdomd geil, ik mocht geen gat van haar overslaan. Toen we uitgeput naast elkaar lagen, beweerde ze dat het de moeite waard was om te sexen met mij en we vielen in slaap met elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: